Over
Bastiaan

Mijn naam is Bastiaan Nijen Twilhaar, eigenaar van Country Hill Adventures. Al sinds mijn jonge jaren was ik aangetrokken tot allerlei sporten zoals schaatsen, skiën en motorcross. Van mijn 8e tot mijn 15e was ik lid van het Nederlandse jeugd skiteam in verschillende disciplines zoals Slalom, Reuzenslalom en nam ik deel aan de Europese en wereld Junior Cup wedstrijden. Ook deed ik mee aan regionale motorcross wedstrijden.

Op mijn 15e ben ik gestopt met skiën en tussen mijn 16e en 23e heb ik bij verschillende motorcross teams gereden en deelgenomen aan regionale en nationale wedstrijden.

Country Hill Dirt Riders

In 1998 besloot ik om mijn hobby (motorcross) om te zetten in mijn werk en begon ik een motorcross / enduro onderkomen in Tsjechië in het Krkonoskí Narodni Park. Samen met mijn ouders kocht ik een oude boerderij en heb dit herbouwd tot een accommodatie. Inmiddels is het onderkomen verkocht na 24 jaar. Het was een offroad bestemming voor zowel Nederlandse als Belgische motorcrossers en offroad bikers. De georganiseerde enduro tochten door de Tsjechische bergen staan bekend als zeer uitdagend.

Dakar deelnames

  • 6 Dakar deelnames
  • 3 keer gefinished op de motor
  • 1 keer gefinished op de motor als kistrijder
  • 2 keer gefinished op de quad

Zie ook het interview met Bastiaan in het blad MotoPlus.

Country Hill Adventures

Na jaren Off Road en Enduro tochten in Tsjechië te hebben georganiseerd, werd het tijd voor iets nieuws en heb ik mijzelf weer in Nederland gevestigd. Vanuit Vriezenveen organiseer ik alles van eendaagse tochten in Nederland tot meerdaagse reizen door heel Europa. Zelf rij ik uiteraard mee als gids.

Bekijk motorreizen

Fotogalerij