Nieuws

Country Hill is een nieuw avontuur gestart!

01 oktober 2023

Country Hill is een nieuw avontuur gestart! Begeleide All Road motorreizen door Nederland en Europa met daarbij verhuur van KTM 890 Adventure motoren.

Na jaren Off Road en Enduro tochten in Tsjechië te hebben georganiseerd, werd het tijd voor iets nieuws en heb ik mijzelf weer in Nederland gevestigd. In samenwerking met KTM Nederland en Andre Motors bied ik ter verhuur KTM 890 Adventure motoren aan, om reizen voor de ervaren en minder ervaren avonturiers mogelijk te maken!

Na jaren Off Road en Enduro tochten in Tsjechië te hebben georganiseerd, werd het tijd voor iets nieuws en heb ik mijzelf weer in Nederland gevestigd

In het zonnige Portugal organiseer ik 3 tot 6 daagse tochten. In Nederland 1 à 2 daagse tochten, waarbij we ook de Duitse grens passeren. Voor de liefhebbers gaan we ook via Engeland, richting het wereldberoemde race eiland Isle of Man, waarbij we de Southern 100 Road Races gaan bezoeken.

Voor diegene die graag Scandinavië wil ontdekken, gaan we naar Zweden. En natuurlijk vergeten we onze roots niet en zullen er ook tochten in Tsjechië mogelijk zijn.

De tochten zullen onder begeleiding zijn van mijzelf als gids. Het is ook mogelijk om met je eigen All Road motor aan te sluiten.