Reizen

Techniek
Training

Naar reisdata

Een gevarieerde dag motorrijden, uitgebreide uitleg en mogelijkheid om de diverse rij modi van deze motoren te testen. Je krijgt tips van een ervaren instructeur wat betreft het off road rijden o.a. zit en sta houding op de motor, bochtentechniek, acceleratie en remmen in het zand.

Dit helpt je om met meer vertrouwen en daardoor veiliger en met meer plezier off road te rijden en meer plezier uit je motor te halen.
Goede en veilige motorkleding vereist met stevige laarzen.

Ook al heb je al jaren je motorrijbewijs en heb je de laatste jaren niet gereden, is dit uitermate geschikt om de draad weer op te pakken met een vriendenclubje een gezellige dag te hebben.

Tourdata: Op de woensdagen in de gestelde periodes.

Prijzen: De prijs voor deze dag bedraagt € 285,-. Indien je met een eigen All-Road motorfiets komt, dan ligt het te betalen bedrag op € 75,-.

Incusief: De huur van KTM 890 Adventure, brandstof en instructeur. Indien je met een eigen All-Road motorfiets komt, dan ligt het te betalen bedrag op € 75,-.

Optioneel: Huur motorkleding. Goede en veilige motorkleding vereist met stevige laarzen. Motorkleding is niet bij de prijs inbegrepen, maar kan wel ter plaatse worden gehuurd.

Niveau: Beginnende en minder ervaren rijders

Aantal rijders: Van 3 tot maximaal 5 personen.

Naar reisdata

Fotogalerij

Dutch Adventures

 • 01 dec.
  31 dec.
  Nederland

  Techniek Training

  Elke dag van de week

  Verbeter jouw rijtechniek!

Eerst beschikbare reis
01 dec.
31 dec.
Nederland

Techniek Training

Elke dag van de week

Verbeter jouw rijtechniek!