Reizen

Dutch
Adventures

Naar reisdata

Beleef de KTM All-Road Adventure Tour in Nederland

Vanuit een historisch pand in Vriezenveen wordt de KTM All-Road Adventure Tour georganiseerd. Waar vroeger avonturiers vertrokken met paard en wagen naar Sint Peterburg gaan we nu het avontuur aan in Nederland. Specifiek in Twente, de Achterhoek, Salland en Drenthe.

Een unieke ervaring tijdens een geheel verzorgde dag. Maar er is ook de mogelijkheid om een ​​meerdaagse tour te boeken waarbij we overnachten op unieke locaties. Onder begeleiding van een ervaren gids wordt gereden op een KTM 890 Adventure. Een krachtige uitdaging om jezelf op de proef te stellen. Je leert de grenzen kennen van je motor tijdens een rit over prachtige verharde en onverharde paden. Tijdens deze avontuurlijke tocht worden ook nog eens allerlei tips gegeven om beter te rijden.

Tourdata: In overleg in de lente, de zomer en het najaar van 2023. De KTM All-Road Adventure Tour is inclusief de huur van KTM 890 Adventure, brandstof en gids. De prijs voor deze dag bedraagt ​​295 Euro. Als je een eigen All-Road motorfiets tegenkomt, moet je een bedrag van 100 Euro betalen. Motorkleding is niet bij de prijs inbegrepen. Maar kan wel ter plaatse worden gehuurd.

Rijniveau : Beginner, gemakkelijk, Gemiddeld, moeilijk.

Min./max. aantal rijde rs: Minimaal drie personen en maximaal 7 personen.

Naar reisdata

Fotogalerij

Dutch Adventures

 • 01 dec.
  31 dec.
  Nederland

  Dutch Tours

  Boek nu!

  Een tot meerdaagse tour

Eerst beschikbare reis
01 dec.
31 dec.
Nederland

Dutch Tours

Boek nu!

Een tot meerdaagse tour