Snowmobile

Sneeuwscooter avontuur

3-, 4- of 5-daage sneeuwscootertochten door het tatra gebergte

Tijdens deze reis doorkruist u het gebergte van Polen en Slowakije. Door mooie valleien langs rivieren en hoge passen naar de ruige uitlopers van het Tatra gebergte. Bij sneeuwscootertochten denkt u al snel aan Scandinavische bestemmingen, wij willen u laten zien dat Oost Europa net zo veel te bieden heeft! De tochten gaan langs dorpjes, over uitgestrekte weides, bossen en bergen in een betoverende atmosfeer. Een geweldige ervaring!

De sportieve scooters waar u op gaat rijden gaan ruim 130 km per uur. De snelheid en de moeilijkheidsgraad wordt aangepast naar het niveau van de groep. Ervaring is niet vereist. De werking van een sneeuwscooter is vrij eenvoudig. Gas geeft u met uw rechterhand via uw duim en remmen doet u met uw linkerhand. U hoeft niet te schakelen. We zullen dagelijks een route afleggen van ongeveer 100 km.

Tijdens de tour overnachten we in een luxe spa en welness hotel. Dit hotel is in 2012 gebouwd en ligt aan de pittoreske oever van de Poprad rivier. Het hotel beschikt over sauna's, massage, bubbelbad, zoutgrot, Turks bad, binnenzwembad, een restaurant en een bar. De kamers hebben een modern interieur met elementen uit de lokale folkloristische stijl. Elke kamer heeft een flats-screen tv en privé badkamer met ligbad of douche. Sommige kamers hebben uitzicht op de rivier. WiFi is beschikbaar in het gehele hotel, deze service is gratis.

U kunt uw reis uiteraard uitbreiden met culturele uitstapjes naar bijvoorbeeld Krakau stad, het Duitse concentratiekamp Auschwitz, de zoutmijnen van Wieliczka of de gezellige wintersportplaats Zakopane. De sneeuwscootertochten zijn uit te breiden met een arresleetocht of een gezellige traditionele folksavond met kampvuur, folksmuziek en volop lekker eten en drinken. Vraag voor meer info naar de mogelijkheden.


All Inclusive Snowmobile Adventure

Inbegrepen

 • Overnachtingen in een luxe spa en welness hotel. Gratis gebruik van sauna faciliteiten en zwembad
 • Brandstof
 • Gids
 • Alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner)
 • Instructie sneeuwsooter besturen
 • Luchthaventransfer (indien u met het vliegtuig komt)

Niet inbegrepen:

 • Heen- en terugreis
 • Reis- annuleringsverzekering
 • Alcoholische dranken 's avonds
 • In het hotel is het mogelijk om u te laten masseren, dit is op eigen kosten

Wat neemt u mee?

 • Uw reguliere uitrusting: helm, (cross-/ski-) bril, (warme ski-) jas en broek, handschoenen, laarzen - Tip: draag veel laagjes!
 • Reserve set handschoenen
 • Thermo-ondergoed en wintersokken

Periode: December t/m april. Minimaal 4 personen, maximaal 8. Meer personen is mogelijk door een combinatie te maken met snowbikes.

Schade is voor eigen rekening.

Sneeuw- en weersomstandigheden kunnen het noodzakelijk maken om routes aan te passen. Het kan een enkele keer zelfs voorkomen dat er moet worden uitgeweken naar een andere locatie/ land.

Impressie

Bedankt voor je boekingaanvraag
We doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden.

Helaas niet gelukt...
Er is iets misgegaan

Boeking aanvragen

U zit nog nergens aan vast, maar u kunt wel alvast een aanvraag versturen, u krijgt bericht terug of de accommodatie op dat moment nog vrij is. Wilt u het liever direct weten? Bel ons dan op +31 - 612043233.