Electrobike

Electrobike avontuur

1- tot 5-DAAGsE electrobike TOCHTEN door tsjechië

Electrobiken is dé nieuwe avontuurlijke activiteit voor praktisch iedereen! Als je kan fietsen, dan kan je ook electrobiken! Plezier, actie en adrenaline op een spectaculaire én duurzame manier. Electrobikes geven je extra pedaalkracht waardoor je meer kunt zien en doen. Je hoeft niet te schakelen en de remmen zitten op het stuur. Een unieke belevenis, voor vrijwel iedereen toegankelijk!

Electrobiken doe je het liefst daar waar bergen, heuvels en bossen zijn. Het Reuzengebergte is een geweldige omgeving die dit allemaal te bieden heeft. Het Reuzengebergte heeft de hoogste bergen van Tsjechië en de mogelijkheden voor electrobiken zijn hier daarom uitstekend. De hoogteverschillen, de schoonheid van de natuur en de rijke historie aan cultuur maken deze bergketen tot een ideaal electrobike oord. 

Country Hill Adventures is een samenwerking aangegaan met de Tsjechische electrobike producent Boxxbike. De electrobikes van Boxxbike worden geproduceerd door een gespecialiseerd, jong, technisch team van ingenieurs en ontwikkelaars. Vanwege onze jarenlange ervaring in de offroad motorsport zijn wij gevraagd dit enthousiaste team te versterken in de ontwikkeling van deze electrobikes. Door te testen en ervaringen te delen zijn we continue aan het doorontwikkelen. Het belangrijkste voordeel van de Boxxbike electrobikes is dat je met een volledig opgeladen batterij een afstand van ruim 100 km kan afleggen. Ook is hij krachtiger dan zijn concurrenten en kan hij snelheden behalen van 80 km/uur.

De Boxxbike heeft drie verschillende rij-instellingen (de ecostand: eco modus, tourstand: normal modus en de sportstand: boost modus) waardoor je snelheid en niveau geheel naar eigen wens aan kunt passen. Zo is er voor iedereen een sportieve uitdaging! 

Country Hill Adventure verzorgt electrobike tochten door Tsjechië en maakt voor u een tour op maat. Mocht u voor een prachtige ervaring in de bergen komen, een onvergetelijk team- of bedrijfsuitje willen organiseren of een avontuurlijk weekend weg met je vrienden; wij passen de tour aan naar uw wensen! Vanaf de accomodatie vertrekt u met een gids gelijk de bossen in. Eénmaal boven fietsen we over de toppen van het Reuzengebergte waar we over zowel verharde als onverharde wegen fietsen. Na een uur of drie rijden, tijdens de lunch, worden de electrobikes opgeladen. Hierna vervolgen we de tocht voor weer drie uur rijplezier. 

Bent u zoek op naar een avontuurlijke, onvergetelijke ervaring voor iedereen; boek dan een electrobike tocht! Na een dag crossen door de bossen kunt u lekker relaxen in het bubbelbad of opwarmen in onze sauna. In onze oergezellige bar kunt u heerlijk Tsjechisch bier drinken en ook steken we buiten geregeld een kampvuur aan. Kom langs en ervaar zelf de gastvrijheid van Country Hill! Om informatie of een boeking aan te vragen kunt u naar beneden scrollen. 


All Inclusive Electrobike Adventure

Inbegrepen:

  • Overnachtingen
  • Alle maaltijden en (alcoholische) dranken
  • Gebruik sauna en whirlpool
  • Ervaren gids
  • Gebruik Boxxbike electrobike

Belangrijk:

  • Periode april tot november
  • Minimaal 2, maximaal 6 deelnemers
  • Draag stevig schoeisel, bijvoorbeeld bergschoenen, wanneer u voor een extremer parcours kiest


Galerij

Bekijk de Boxxbike

Bedankt voor je boekingaanvraag
We doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden.

Helaas niet gelukt...
Er is iets misgegaan

Boeking aanvragen

U zit nog nergens aan vast, maar u kunt wel alvast een aanvraag versturen, u krijgt bericht terug of de accommodatie op dat moment nog vrij is. Wilt u het liever direct weten? Bel ons dan op +31 - 612043233.