Allroad tochten

Allroad avontuur

3-, 4- of 5-daage allroad tochten door het grensgebied van Tsjechië & POLEN

Tsjechië is een land van grote afwisseling. Het heeft een schitterende natuur en daarnaast is er veel stedenschoon te bewonderen. Het bekendste natuurgebied is het Reuzengebergte in het noorden van het land. Deze streek grenst aan Polen, slechts 125 km ten noorden van Praag. Dit beschermde Nationale Park is één van de grootste in Midden Europa, met een oppervlakte van 36.300 ha, onderverdeeld in 12 natuurreservaten. Vooral onder de natuurliefhebbers en sportievelingen is het een zeer populair reisdoel. Met name de mooie bergen in combinatie met het zeer aangename klimaat en de gezellige entourage dragen hiertoe bij. 

Elk jaargetijde is de natuur met de fraaie kleurenpracht bijzonder mooi. In het Reuzengebergte kan men schitterende allroad tochten maken, ook vanwege zijn rijkdom aan historie en cultuur. Typerend voor dit gebied zijn de schitterend gedecoreerde houten woningen, de zogenaamde "roubenky". In Tsjechië zijn ook veel kastelen te vinden. Van stoere burchten tot elegante kasteeltjes. Pittoreske bergplaatsjes, bossen, bergen, klaterende beekjes en prachtige watervallen karakteriseren deze fascinerende regio. 

Country Hill Adventures heeft zes verschillende gps-routes. De één met meer offroad dan de andere en overal is er iets te bezoeken of te bekijken. Uitdagend motorrijden, ook op het asfalt. De routes zijn zo gemaakt dat bij slecht weer de offroad gedeeltes kunnen worden gemeden. Geschikt voor alle soorten allroads en noppenbanden zijn niet vereist. Om informatie of een boeking aan te vragen kunt u naar beneden scrollen. 

All Inclusive Allroad Adventure

Inbegrepen:

  • Gps-routes
  • Overnachtingen - Country Hill
  • Ontbijt & diner - Country Hill
  • Alle (alcoholische) dranken aan de bar - Country Hill
  • Motorstalling & garage
  • Gebruik sauna en whirlpool

Impressie

Foto impressie

Bedankt voor je boekingaanvraag
We doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden.

Helaas niet gelukt...
Er is iets misgegaan

Boeking aanvragen

U zit nog nergens aan vast, maar u kunt wel alvast een aanvraag versturen, u krijgt bericht terug of de accommodatie op dat moment nog vrij is. Wilt u het liever direct weten? Bel ons dan op +31 - 612043233.